Çip Kontrolü ve Entegre Mürekkep Sistemi Tasarımı Sürekli Mürekkep Püskürtme Parti Tarih Kodu Mürekkep Püskürtme Yazıcısı
İletişim Tedarikçi
Ürün özellikleri
- Özelleştirme
- Mevcut
- Satış Sonrası Hizmet
- video desteği, 24 saat çevrimiçi destek
- Garanti
- bir yıl
- Hayır. Modeli.
- LYK-2
- Tip
- baskı presi
- Kullanım
- yazdır
- Otomatik derece
- Tam Otomatik
- Sınıflandırma İlkesi
- Mürekkep Püskürtme Yazıcısına devam Et
- Sınıflandırma Uygulaması
- Yüksek Çözünürlüklü Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı
- Çalışma modelleri
- Çevrimiçi
- Sarf malzemeleri
- Mürekkep yok
- Ambalaj
- Kutu
- Taşıma Paketi
- standart dışa aktarma paketi
- Teknik Özelikler
- 345 * 310 * 350 cm
- Ticari Marka
- kanal
- Menşei
- Çin
- HS Kodu
- 8443322100
- Üretim Kapasitesi
- 50 set/ay
Ürün Görselleri Çip Kontrolü ve Entegre Mürekkep Sistemi Tasarımı Sürekli Mürekkep Püskürtme Parti Tarih Kodu Mürekkep Püskürtme Yazıcısı
Benzer Ürünleri Bul
Ürün Açıklaması
| Yonga Kontrolü ve Entegre Mürekkep Sistemi tasarımı sürekli Mürekkep Püskürtme Toplu Tarih Kodu Inkjet Yazıcısını Yazdırma |
Uygulama:
Bu Duvar yazıcıları makinesi, ev, ofis, otel, restoran, restoran gibi dekore edilmeye ihtiyaç olan iç ve dış duvarlar için uygundur. eğlence ve eğlence merkezleri, medeni inşaat vb.
Özellikler ve Avantajlar:
1.Su geçirmez ve güneş kremi soluklaşmaz.
2.Akıllı insan-bilgisayar etkileşim sistemi, rahat ve basit kullanım.
Teknik parametre:
| Prob: | 2 prob vaat ederim, ultra yüksek hassasiyetli geri çekilebilir, bir santimetre yüksekliğinde püskürtebilirler | ||
| Mürekkep kırılma işlevi: | Mürekkep kopmasını önleme sistemi | ||
| Dengeli performans: | Yüksek hızlı 800 hızlı mürekkep önleme sistemi, hata yok | ||
| Yüzey İzleme: | Hyperboloid AFIŞ sensörü, yukarı ve aşağı dört yönlü algılama | ||
| Veri iletimi: | Entegre makine kafası, taşıyıcı sınıfı optik fiber veri iletim sistemi | ||
| Ekipman yöntemi: | Kendinden kılavuzlu sabitleyiciler, kasnaklar, ray sabitleyiciler | ||
| Ana yonga: | Amerikan değişiklik7 nesil | ||
| Bellek çipi: | Korece Samsung s4.2G bellek | ||
| Nozul modeli: | Epson 4720 endüstriyel başlık, 8000 kare yazdırabilir | ||
| Mürekkep kullan: | Zemin boyama için sentetik pigment özel mürekkep | ||
| Motor parametreleri: | DC fırçasız servo motor, çubuk rendeleme yok | ||
| İnşaat zemin gereksinimleri | Lateks boya ile yazdırabilirsiniz | ||
| Sertifika: | CE sertifikası, ISO uluslararası kalite sertifikası | ||
| Boya hızı: | Normal üretim modu | HD modu | Ultra HD Modu |
| 18-22 kare/sa | 18 kare | 8 kare | |
| Boya çözünürlüğü: | 360 * 720 dpi 720 * 720 dpi |
720 * 1440 dpi | 1440 * 2880 dpi |
| Görüntü türü: | JPG, BMP, TIFF, PDF, AI DESTEĞI, PSD, CDR vb. dosyalar | ||
| Gerçek boyalı boyut: | Beklemede < 55db'den az | ||
| Çalışma gürültüsü: | Beklemede < 55db'den az | ||
| Çalışma gürültüsü: | Beklemede < 20d çizim Xiaoyu 55db | ||
| Kontrol mesafesi: | Nozül ile ön taraf arasındaki mesafeyi otomatik olarak ayarlayın (dört sensör) | ||
| Makine Ağırlığı: | 80 kg | ||
| Makine gücü: | 350 W | ||
| Makine uzunluğu, genişliği ve yüksekliği: | 6000 mm * 2900 mm * 550 mm | ||





PAKET
Standart ihracat ahşap kasa/karton ambalaj, birden fazla taşıma ve uzun mesafeli hava/deniz taşımacılığı için uygundur.
TESLIMAT SÜRESI
Stok türü için siparişi onayladıktan sonra 48 saat içinde gönderebiliriz.
Özelleştirilmiş tür için sipariş almadan önce teslimat tarihi ile görüşülmesi gerekir.
Soru 1: Rakiplerinize kıyasla avantajlarınız nelerdir?
Yanıt:
Zengin endüstri deneyimi ve katı Ürün Kalite Kontrol sistemleriyle şunları sağlıyoruz:
1). Makul bir fiyata sabit ve güvenilir ürün
2). İyi müşteri hizmetleri: Her türlü soruya hızlı yanıt
3). Zamanında teslimat.
Soru 2: Üretici mısınız?
Cevap: Evet, 15 yılı aşkın deneyime sahip bir üreticiyiz.
Soru 3: Fiyat şartlarınız nelerdir?
Cevap: Fiyat, FAB, CFR veya CIF, DDP, DDU vb.'ye dayalı olabilir
Soru 4: Ödeme şartlarınız nelerdir?
Cevap: Ödeme T/T, L/C veya D/P vb. tarafından yapılır, bulunduğunuz bölgeye göre önemli ölçüde değişiklik gösterir.
Soru 5: Minimum Sipariş miktarınız nedir?
Cevap: Herhangi bir sipariş miktarı sıcak bir şekilde karşılanır.
Soru 6: Her makine için İngilizce Kılavuzun var mı?
Cevap: Evet. Talimat kılavuzu, test raporu ve ilgili diğer Veri Sayfaları tarafımızdan sağlanacaktır.
Soru 7: Logonuzu makineye yazdırabilir miyim?
Cevap: Evet, tabii.
Soru 8: Makineyi benim için kişiselleştirebilir misiniz?
Cevap: Evet, müşterinin gereksinimlerine göre özelleştirebiliriz.
Soru 9: Arıza durumunda ne yapalım?
Cevap: Arıza nedeniyle yolda kalma durumu gerçekleştiğinde lütfen bize bilgi verin. Garanti süresi boyunca arıza meydana gelirse alıcının bildirimini aldıktan sonra zamanında yanıt veririz. Telefon/faks ile ilgili arızayı ele alacağız veya alıcının gereksinimlerine göre ilgili personeli tesise ayarlayacağız.
Soru 10: Ulaşım modlarınız nelerdir?
Cevap: Kurye hizmeti, Hava taşımacılığı, Deniz taşımacılığı.
Soru 11: Genellikle hangi limanlarda gönderim yapıyorsunuz?
Cevap : kap yükleme: Qingdao, Şanghay, Ningbo, Tianjin, Guangzhou vb.
Tedarikçi Hakkında
Bu tedarikçi TÜV Rheinland tarafından denetlenmiştir. Raporu TÜV Rheinland resmî web sitesi üzerinde MIC-ASR249382 kimliğiyle doğrulayın. "" olarak işaretlenen öğeler sertifikalıdır.
Şirket Profili
Henan Chanda Machinery Co., Ltd., mekanik ekipman üreten ve ihraç eden profesyonel bir şirkettir. Çin yemeklerinin ünlü şehri Luohe'de, kolay ulaşım imkanı ile bulunuyoruz.
Ana ürünlerimiz arasında meyve ve sebze işleme makineleri, et işleme makineleri, tahıl ve fındık işleme makineleri, fırın ve hamur işi makinesi, atıştırmalık makineleri, paketleme makineleri vb. sayılabilir.
eksiksiz satış sonrası hizmet sistemi ve üretimin tüm aşamalarında mükemmel kalite kontrol sistemi, farklı ülkelerden gelen müşterileri memnun etmemizi sağlar. Tüm ürünlerimiz uluslararası kalite standartlarına uygundur ve dünya genelinde farklı pazarlarda büyük takdir görmektedir.
Şimdiye kadar dünya genelinde 130'den fazla ülkeye ihracat yaptık ve müşterilerimiz için en iyi çözümleri sağladık ve dünya genelindeki müşteriler ve arkadaşlarla işbirliği sırasında çok iyi bir itibar elde ettik. Müşterilerimize en iyi çözümü sunmak için tenet'imiz, müşterilerimize kalbimizle ve sıkı çalışmalarımızla hizmet sunmaya devam edeceğiz. En iyi kalitede ürünler sunmak ve müşterilerimizin karşılıklı başarı elde etmek için işlerini büyütmelerine yardımcı olmak!
Fabrikamız Hakkında & İşletme Geçmişi
- Adres
- No. 903, Juzhengxiandaicheng, Joint Center of Guijiang Road and Baiyunshan Road, Luohe, Henan, China
- Ödeme Koşulları
- AKREDITIF, T/T, D/P, PayPal, Western Union, Küçük miktarda ödeme, Money Gram
- Uluslararası Ticari Koşullar (Incoterms)
- EXW, CFR, VERGI KIMLIĞI, VERILER, FAS, DDP, DAP, CIP, CPT, Diğerleri, FCA (MALI YÜRÜTME KURULU
- Ortalama Teslim Süresi
- Yoğun Sezon Teslim Süresi: 15 iş günü içinde, Sezon Dışı Teslim Süresi, 15 iş günü içinde
- En Yakın Liman
- shanghai
Üretim Kapasitemiz & Teknik Uzmanlık
- Ana Ürünler
- Gıda Makinesi, Sebze Kesme Makinesi, Börek Yapma Makinesi, Roti Yapma Makinesi, Samosa Yapma Makinesi, Vakumlu Ambalaj Makinesi, Soğuk Soyma Makinesi, Tablet Pres Makinesi, Erişte Haşlama Makinesi, Et Kesme Makinesi
Sektör Deneyimimiz & Küresel İş Geçmişimiz
- İhracat Yılı
- 2010-02-10
- Ana Pazarlar
- Kuzey Amerika, Güney Amerika, Doğu Avrupa, Güneydoğu Asya, Afrika, Okyanusya, Orta Doğu, Doğu Asya, Batı Avrupa
Sorgunuzu doğrudan bu sağlayıcıya gönderin
Bunu gören kişiler de
Kategoriye Göre Benzer Ürünleri Bulun
- Tedarikçi Ana Sayfası
- Ürünler
- Paketleme Makineleri
- Kodlama Makinesi
- Çip Kontrolü ve Entegre Mürekkep Sistemi Tasarımı Sürekli Mürekkep Püskürtme Parti Tarih Kodu Mürekkep Püskürtme Yazıcısı
En Çok Arananlar
- Yazıcı Fabrikalar
- Yazıcı Makineleri
- Yazıcı Parçası Fabrikalar
- Ekran Baskıcı Fabrikalar
- uv yazıcı Fabrikalar
- Kart Yazıcı
- Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı Toplu satın alma